Spørgsmål & Support

I denne sektion finder du svar på ofte stillede pre-sale spørgsmål samt support muligheder som Fodplan kunde

Spørgsmål/Svar sektionerne nedenfor er fordelt efter de to fodterapeut produkter; Fodplans Websystem og Fodplans journalsystem til fodterapeuter.

Finder du mod forventning ikke svar på dit spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Klik blot på den orange “Hjælp” knap i nederste højre hjørne.

Fodplan Websystem

Hvad er en Fodplans hjemmeside pakke?

Det er først og fremmest en professionel webløsning til fodterapeuter som ønsker en imødekommende og markedsføringsvenligt website til en overkommelig pris.

Du kan selv opdatere tekst på hjemmesiden når der f.eks. er behov for prisændringer.

På produktsiden ovenfor finder du indhold og priser – og ønsker du at læse yderligere kan du finde uddybende info på denne side om vores fodterapeut websystem.

Hvad koster en Fodplan hjemmeside?

Der er to muligheder alt efter hvad der passer dig bedst – design på timebasis eller fastpris pakke.  

Begge forløb starter typisk med et indledende møde hvor vi får afklaret hvad du har brug for – og hvilken model der passer bedst.

1. Design på timebasis

Her designes hjemmesiden efter dine ønsker og leveres med vores websystem som motor. Slutprisen varierer efter dine ønsker og krav – og den vil typisk ligge fra 6.000 kr. og opefter.  

 

 • Web design timepris: 450 kr + moms
 • Webhosting: 89 kr/md – betales forud i rater af 12, 24 elller 36 mdr.

Der rapporteres løbende  tilbage med fremskridt efter nærmere aftalt timeinterval (f.eks. efter 5 eller 10 timers udvikling) – hvorefter der afregnes. På den måde sikrer vi os at dit budget ikke overskrides

 

2. Fastpris pakke

For nogen er det en god sikkerhed at vide at man bare skal disponere med ét fast beløb. 

Derfor tilbyder vi en Hjemmeside fastpris pakke til fodterapeuter til en fast pris på 6.900 kr. Det er en standard pakke med forlavet indhold der infrier de flestes behov. Evt. yderligere tilpasning af pakken kan sagtens udføres på timebasis – og du kan selv opdatere indholdet på siderne.

 • Pakke pris: 7.900 kr + moms
 • Webhosting: 89 kr/md – betales forud i rater af 12, 24 elller 36 mdr. Første 12 måneders hosting er inkl. i pakke prisen.

Skulle du hen af vejen ønske mere end hvad der er inkl. i pakken kan det aftales. I så fald melder vi løbende tilbage efter nærmere aftalt timeinterval (f.eks. efter 5 timers ekstra udvikling) – hvorefter der afregnes. På den måde sikrer vi os at budgettet ikke løber.

Du kan se vejledende indhold af fastpris pakken her. Indholdet kan naturligvis tilpasses dit behov.

Når det nu er en pakke - så får jeg så noget gratis?

Jo da, med vores fastpris hjemmeside pakke til fodterapeuter får du bl.a. gratis .dk domænenavn efter eget valg samt e-mail adresse efter eget valg tilkoblet domænenavnet. 

Grunden til at du skal vælge os frem er dog ikke det vi forærer dig – alle kan give noget væk gratis .

Du skal vælge os fordi teamet bag Fodplan rent faktisk ønsker at gøre en forskel for dig og din forretning. Vi kender dine problemstillinger da vi selv har fodterapeut baggrund. Vi taler dit sprog – og vi vil gerne hjælpe dig videre på en god måde.

Hvordan logger jeg på min Fodplan hjemmeside?
 1. Åben din *browser
 2. I browseren adressefelt skriver du dit domænenavn + /adgang (f.eks. hvis din hjemmeside hedder “minfodklinik.dk” så skriver du “minfodklinik.dk/adgang”)
 3. På loginsiden skriver du dit brugernavn og adgangskode – derefter klikker på på knappen “Log ind”.

*en browser er betegnelsen for det program du bruger til at gå på internettet med. Vi anbefaler du bruger Chrome eller FirefoxMange Windows brugere benytter Internet Explorer, hvilket vi fraråder da vores erfaring er at den er ustabil og fejlbehæftet.

Hvordan opdaterer jeg min hjemmesides tekster med Fodplans websystem?

Det er ganske enkelt – se hvordan her:

 

Fremgangsmåden er opsummeret her:

 • Log på din hjemmesides kontrolpanel.
 • I kontrolpanelel: Klik på din hjemmesides navn øverst t.v.
 • Klik dig via hjemmesidens navigation frem til den side du ønsker at rette.
 • Klik “Aktiver visuel bygger” i menuen øverst.
 • Find nu den tekst du ønsker at rette. Klik på teksten – og redigér den nu til den er som du ønsker
 • Gem rettelserne ved at klikke på det lille ikon nederst i midten – og klik så “Gem” knappen t.h

 

 

Fodplan Journalsystem

Hvad er visionen bag Fodplans kliniksystem?

Da vi selv er fodterapeuter ligesom dig har vi en klar vision om fremtidens journalsystem. Kort fortalt kan man sige at vores store ønske er at skabe en solid forretningsplatform for fodterapeuter med 3 enkle mål for øje – nemlig at det skal være:

 1. Brugervenligt – det skal være super enkelt og effektivt at bruge IT på arbejdet
 2. Fleksibelt – vi ønsker at lave et behandlersystem der kan bruges af alle overalt uanset baggrund
 3. Overbliksgivende – mere overskud i dagligdagen pga. bedre overblik over såvel patienter som økonomi og mål

Visionen udspringer over en frustration omkring eksisterende løsninger på markedet. Vi synes der mangler et alternativ der reelt går ind og løser nogle dagligdags problematikker på et andet niveau. Vi ved godt det er store ord – men sådan har vi det.

Du kan du læse mere om vision og indhold her på siden om vores journalsystem til fodterapeuter.

Hvad er det så lige systemet kan?

Fodplan Behandlersystem er et et journalredskab til fodterapeuter. Med det under armen vil enhver fodterapeut nemt kunne holde styr på deres behandlinger.

Men Fodplan holder også styr på kunderne for dig – og giver dig langt bedre forretningsoverblik – uanset om du har ydernummer eller ej.

I praksis udvikles systemet ud fra 3 principper:

 • Det skal være så nemt, enkelt og intuitivt at betjene at alle kan bruge det.
 • Det skal kunne tilgås og bruges frit overalt; fra såvel computere (Mac og PC’ere) som tablets (som f.eks. iPad).
 • Det skal følge den danske datelovgivning og være sikkert at bruge.

Vores mål er at gøre Fodplan platformen til det sikre valg du elsker at bruge. Uanset om du er klinikejer eller indlejer. Uanset om du tilbyder ude/hjemmebehandlinger eller selv lægger stol(e) til.

Du kan evt. læse mere her om fordele ved et Fodplan journalsystem til fodterapueter.

Hvad koster Fodplan Kliniksystem?

Vi har endnu ikke fastlagt hvad Fodplan Kliniksystem kommer til at koste. Det besluttes først op til lancering af systemet i version 1. Vi bliver muligvis et af de billigste fodterapeut kliniksystemer på det danske marked. Hvis du er i tvivl om hvad der er det bedste fodterapeut behandlersystem for dig – så klik evt. her for at læse mere.

Hvem står bag Fodplan?
Søren og Mads (link profilside – kommer snart).

Vi ønsker at give vores kunder direkte medindflydelse på hvor vi bevæger os hen. Vi er altså meget interesserede i din ærlige mening, så vi kan blive bedre. Hvis der går lidt tid er det kun fordi vi har rygende travlt – men vi skal nok svare dig så hurtigt som muligt!

<!-- Start of Inbox Widget script --> <script>/*<![CDATA[*/window.zEmbed||function(e,t){var n,o,d,i,s,a=[],r=document.createElement("iframe");window.zEmbed=function(){a.push(arguments)},window.zE=window.zE||window.zEmbed,r.src="javascript:false",r.title="",r.role="presentation",(r.frameElement||r).style.cssText="display: none",d=document.getElementsByTagName("script"),d=d[d.length-1],d.parentNode.insertBefore(r,d),i=r.contentWindow,s=i.document;try{o=s}catch(c){n=document.domain,r.src='javascript:var d=document.open();d.domain="'+n+'";void(0);',o=s}o.open()._l=function(){var o=this.createElement("script");n&&(this.domain=n),o.id="js-iframe-async",o.src=e,this.t=+new Date,this.zendeskHost=t,this.zEQueue=a,this.body.appendChild(o)},o.write('<body onload="document._l();">'),o.close()}("//assets.zendesk.com/embeddable_framework/main.js","fodplan.zendesk.com"); /*]]>*/</script> <!-- End of Inbox Widget script -->