Hjemmeside pakke til fodterapeuter

Fodplans hjemmeside system giver dig mulighed for at vise omverdenen, at du er seriøs omkring dit fag. Brug hjemmesiden til at profilere din fodterapeut praksis overfor såvel nuværende og kommende kunder, kollegaer og evt. samarbejdspartnere.

Er du i tvivl om hvad en hjemmeside kan gøre for dig – og om det er investeringen værd? I praksis kan en professionel hjemmeside fungere som din højre hånd ift. profilering og markedsføring – et sted som potentielle kunder kan besøge alle døgnets 24 timer.

Få et website der profilerer dig og dine services 24/7!

Der er mange ting der gør Fodplans hjemmeside pakke attraktiv for såvel den rutinerede som den nystartede fodterapeut. Hvis du gerne vil se hvad pakken kan gøre for dig, så ta’ et på indhold og features herunder!

Bestil din nye hjemmeside her - du kan også se mere nedenfor

Fodplans websystem har mange gode sider

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at overskue og dyrt at få designet en professionel hjemmeside. Med Fodplan får du en hjemmeside målrettet dit erhverv som fodterapeut til en fast lav grundpris.

Professionelt indhold

Systemet leveres ud af boksen med fagligt professionelt indhold (sider, tekster, biller og grafik). Din klinikside kommer op og køre på rekordtid – og alt kan tilpasses efter din smag.

Optimeret til alle skærme

Din nye klinikside vises professionelt på computere, tablets og smartphones – selv på store skærme. Du får med andre ord fremtidens hjemmeside – bare lidt før alle andre!

l

Opdatér selv

Med vores system kan du selv opdatere indholdet. Det eneste du behøver er en internetforbindelse. Gider du ikke den slags eller kniber det med tiden, så lad os gøre det for dig.

Effektiv markedsføring

For en fast lav pris får din klinik en professionel online profil du kan være stolt af. I praksis markedsfører hjemmesiden din forretning og tager imod henvendelser døgnet rundt.

Efter dine ønsker

Du får en professionel hjemmeside med optimeret indhold foræret som standard – men der er masser af personlige design- og tilpasningsmuligheder du kan tilvælge.

Hvad er der med i hjemmeside pakken?

CMS system - opdater indhold let

Hjemmesiden er baseret på en af verdens mest benyttede online platforme til online publisering. Udover at det fremtidssikrer din hjemmeside gør det den også rigtig nem at opdatere indhold på. Vi holder naturligvis platformen opdateret for dig så du ikke behøver at bøvle med teknikken.

Professionelt indhold der kan skræddersyes

Du får en fuldt opsat fodterapeut hjemmeside med en masse professionelt indhold, herunder bl.a. forside, services- side, pris side, profil side, side med overblik over tilskudsmuligeder, sider om diverse fodgener samt kontaktside (inkl. kontaktformular) . Der følger naturligvis også professionelle billeder og grafik med. Alt kan naturligvis skræddersyes efter dit ønske.

Mobiloptimeret hjemmeside

Hjemmesiden er designet, så den tilpasser sig alle typer skærmstørrelser. Den er optimeret til tablets som f.eks. iPads, men vises også korrekt og pænt selv på smartphones. Den tilpasser sig Laptop- og PC- skærme – ja, selv store fladskærme. Med andre ord vises din hjemmeside professionelt overalt. Det gør den også langt mere brugervenlig for dine besøgende.

Lynhurtigt og Google-venligt setup

Hjemmesiden hostes (= kører på) på en lynhurtig webserver. Google evaluerer bestemte ting når den skal bestemme din hjemmesides kvalitet, bl.a. på om hjemmesiden er 1) mobiloptimeret og om den er 2) indlæses hurtigt. Med vores hjemmeside pakken er begge kriterier opfyldt så du står med gode kort på hånden i forhold til at få din hjemmeside til at rangere højt i Google når man søger efter en fodterapeut i dit nærområde. Yderligere søgeoptimering kan tilkøbes.

Dit eget domæne - med e-mail

Hjemmesiden opsættes på det domæne du ønsker. (f.eks. Min-Fodterapi-Klinik.dk) og kan opsættes med e-mail der matcher domænenavnet (f.eks. [email protected]), så dine kunder altid kan få fat på dig. E-mailen kobles til kontaktformularen på din hjemmeside og vi sætter den op, så du kan modtage og sende mails på din Gmail konto (eller anden webmail der understøtter muligheden – spørg bare hvis du er i tvivl).

Fodterapeut logo design

Hjemmesiden leveres som udgangspunkt med det traditionelle logo fra Landsforeningen af Danske Fodterapeuter. Hvis du ikke ønsker at benytte Danske Fodterapeuters logo som kendetegn for din klinik kan vi designer et til dig. Har du selv et andet logo du ønsker at benytte, så opsætter vi det for dig uden beregning.

Mads - Fodterapeut hjemmeside designer

Tak fordi du kigger forbi!

Hej – jeg hedder Mads. Jeg er Statsaut. Fodterapeut men beskæftiger mig bl.a. som digital designer her på Fodplan.

En moderne hjemmeside giver enestående mulighed for at profilere ens klinik på professionel vis alle døgnets 24 timer.

Alt for få fodterapeuter benytter sig af den mulighed. Som designer ønsker jeg at hæve standarden for danske fodterapeuters online profilering.

En rigtig god start er er at gøre brug af vores hjemmeside pakke – se indhold til venstre. Nedenfor kan du se hvilke yderligere tilpasningsmuligheder jeg kan tilbyde såfremt du har brug for det.

Bedste hilsner Mads

Få en klinik hjemmeside som du kan være stolt af at vise frem! Bestil idag – så hjælper jeg dig videre!

Mvh. Mads

Hjemmeside design eksempler

Et lille udpluk af design eksempler fra Fodplan standard pakken – din hjemmesides endelige design kan naturligvis modelleres efter dine ønsker

Yderligere profileringsmuligheder

Ønsker du mere kan du naturligvis få hjemmeside pakken udvidet og optimeret efter de behov du har

Logo design

Få designet et kliniklogo efter dit hoved

l

Skift layout

Sidernes layout kan ændres efter ønske

Billeder

Billeder af klinik og medarbejdere

i

Ekstra sider

Opret nye undersider efter eget ønske

Søgeoptimering

Bliv fundet på Google af dine kunder

Sociale medier

Få hjemmesiden tilkoblet sociale medier

Online booking

Få opsat et online booking system

Profilsider

Få lavet profilsider af medarbejdere

Book et møde med os idag og kom godt videre med din fodterapeut hjemmeside

Fodplan vs. Landsforeningen - hvilken hjemmeside pakke er bedst?

Hvordan er processen?

Herunder får du overblik over forløbet fra bestilling til din nye fodterapeut klinikside er online

%

Trin 1: Du bestiller pakken

Første skridt er at kontakte os.

Herefter vil vi kontakte dig for høre lidt nærmere om dine behov og evt. at aftale et mødetidspunkt.

Vi fremsender herefter en mail med yderligere info og evt et spørgeskem som du bedes udfylde forud for mødet så vi ikke er på helt bar bund ift dine ønsker.

%

Trin 2: Indledende møde

Når det passer dig stikker vi hovederne sammen og vender dine ønsker og krav. På den måde sikrer vi os, at du får præcist det du gerne vil have.

Efter mødet vil du være langt mere afklaret – og vi har den nødvendige indsigt i hvor du gerne vil hen. Hvis du ønsker at fortsætte til trin 3  begynder vi at modellere din nye hjemmeside.

%

Trin 3: Pakken opsættes

Nu trækkes der for alvor i arbejdstøjet. Platformen skal opsættes, domænenavn(e) registreres og opsættes, og hjemmesiden opsættes sammen med e-mail på det ønskede domæne. Der er en flydende overgang mellem fase 3 og fase 4 – og det er her at tingene begynder at tage fart. Fasen resulterer i version 1 af din nye hjemmeside.

%

Trin 4: Personalisering

Hjemmesiden tilpasses nu med dine oplysninger. Yderligere personalisering foretages hvis du ønsker det. Det kan dreje sig om alt fra personligt logo, design af nyt indhold og grafisk udvikling eller søgeoptimering af hjemmesidens indhold til Google mm. Det er op til dig – det eneste vi garanterer er din fulde tilfredshed!

Bestil din Fodplan hjemmeside pakke idag - nemt og hurtigt

Reserver din nye hjemmeside idag og kom online indenfor 15 arbejdsdage. Du betaler intet før din nye klinikside er online – og vi ordner alt det praktiske, så du kan fokusere på din egen klinik… og afslapning med en god kop kaffe i ny og næ!

Vi gør vores ypperste for at tilbyde dig et personligt kvalitetsprodukt som lever op til dine forventninger. For god ordens skyld opfordrer vi altid kommende kunder til at læse vores handels- og leveringsbetingelser inden køb. Leveringstid afhænger af efterspørgsel – bestillinger lægges i kø og behandles i rækkefølge. Mads vil kontakte dig indenfor 24 timer efter din bestilling og aftale en nærmere mødedato.