Speed Optimerings- Audit

Med denne serviceaftale sikrer du dig at din hjemmeside altid indlæses lynhurtigt for dine besøgende

Speed Optimering af hjemmeside – servicepakke inkl.

 • OPTIMERINGSPROCEDURE
  Først speed testes din hjemmesides som udgangspunkt. Vi benytter et specialudviklet uafhængigt 3-parts værktøj. Dernæst optimerer vi din hjemmeside. Slutteligt speed tester vi igen til sammenligning. Proceduren gentages indtil ønsket hastighed / grading er nået.
 • PERFORMANCE GARANTI
  Vi garanterer en “Pagespeed Score” på min. B (82%). På dansk betyder det, at hjemmesiden efter endt optimering indlæses ved en højere hastighed end gennemsnittet af hjemmesider på nettet. I praksis svarer det nogenlunde til hastigheden på denne hjemmeside, som til sammenligning pt. har en grade på B (85%) og indlæses på 1.4 s.
 • AFRAPPORTERING
  Der gennemføres 2 test- og optimeringsrunder årligt. En hjemmeside har et ‘hastighedsmax’ (alt efter indhold, størrelse og kompleksitet) som muligvis kan være nået i første optimeringsrunde. 2. runde tjener til optimering af nyt indhold. Til slut sender vi dig en let forståelig statusrapport i PDF format på mail.

Hvad betyder “Speed Optimering” for mit kundeflow?

Lad os starte med at slå fast, at et fancy udtryk som “Speed optimering” refererer til hjemmesidens indlæsningshastighed. Dvs. hvor hurtigt (eller langsomt) hjemmesiden indlæses for dine besøgende. Vi har valgt at kalde det “Speed Optimering” – for det er alt andet lige en del lettere at udtale end “Indlæsningshastighedsoptimering”.

Speed optimering er bl.a. vigtigt fordi:

 • Ventetid (selv i millisekunder) skaber irritation: Du kender det sikkert fra dig selv, når du er inde på en hjemmeside der virker sløv. Er hjemmesiden derimod optimeret til at være hurtig så er der ikke noget irritationsmoment.
 • Der er af samme grund tendens til lavere bounce rates (frafaldsrate af besøgende) jo hurtigere hjemmesiden er.
 • Hurtige hjemmesider belønnes med bedre placeringer på Google. Dette er afgørende for trafik til hjemmesiden.

Det er svært og omstændigt at teste og optimere hjemmesidens hastighed selv. Der er nemlig rigtig mange indstillinger der kræver know-how samt adgang til systemfiler. Forsøger man på egen hånd risikerer man at lave ændringer der lægger ens hjemmeside helt ned så der ikke er adgang til den.

Med vores Speed Audit aftale undgår du bøvl. Den indeholder som standard 2 Speed audits med 6 måneders mellemrum – men frekvens kan tilpasses efter behov. På den måde er du og dine besøgende altid sikret en god oplevelse på en hurtig hjemmeside.

Det kræver investering og tålmodighed at opbygge en professionel online profil. Speed optimering er sammen med bl.a. Google søgeoptimering og integration med Sociale Medier en af nøglerne til online succes. Kontakt Mads nedenfor hvis du ønsker hjælp!
Mads Nygaard Thaysen-Müller

Mads Nygaard Thaysen-Müller

Indehaver Fodplan - Statsaut. Fodterapeut & Cand.it

Din optimeringsopgaver udføres af Mads. Han identificerer løsningsmuligheder og optimerer dit setup til såvel besøgende som søgemaskiner. Se evt. Mads faglige baggrund og profil på Linkedin.

P.s. Det er Mads til højre 🙂

Bestil idag og få din første Speed Audit gratis!