SEO Audit

Med en søgeoptimerings- aftale optimeres din hjemmeside til at rangere i Googles søgeindex

Søgeoptimering af hjemmeside – servicepakke inkl.

 • DEFINITION AF ML. 1-5 SØGESÆTNINGER
  Første skridt er at identificere hvilke søgeord du ønsker at blive fundet på i Google og andre søgemaskiner. Dette er super vigtigt og grundlaget for den videre optimering. Når der er lavet en prioriteret liste påbegyndes selve optimeringsprocessen
 • OPTIMERINGSPROCEDURE
  Proceduren varierer en smule fra projekt til projekt men indebærer kun metoder der følger Googles guidelines for Søgeoptimering. Herunder optimering på selve sitet samt fornuftig linkopbygning. Vores mål er naturligvis at få dig helt derop hvor det er sjovest.
 • AFRAPPORTERING
  Til slut tilsendes du en let forståelig statusrapport i PDF format per mail. Af den fremgår helt konkret hvordan din hjemmeside rangerer på Google.dk og Google.com.

Hvad er SEO og hvad kan det gøre for min klinik?

SEO er en forkortelse for Søgemaskineoptimering (Search Engine Optimisation). Ved at optimere kan man forbedre ens placeringer på de søgemaskiner (som f.eks. Google) der indekserer hjemmesider.  I grove træk kan man sige at der findes en masse forskellige SEO metoder, mens nogle er mere anerkendte og langsigtede end andre. SEO kan nemlig også misbruges hvilket fører til devaluering og i værste fald udelukkelse fra Googles index.

Søgeoptimering er bl.a. vigtigt fordi:

 • En god placering i det ‘organiske’ (dvs. ikke betalte) søgeindex kan medføre masser af kvalificeret trafik til ens hjemmeside. Mængden af trafik afhænger naturligvis af søgevolumen. F.eks. vil et søgeudtryk som “Behandling af Diabetes fødder” have større volumen end et søgeudtryk som “Behandling af interdigital maceration”
 • Der er for de fleste stort fremtidspotentiale i en hjemmeside placeret godt i Google. Med kommende årgange opstår der en meget mere internet- orienteret tilgang til at finde og kontakte serviceudbydere, herunder fodterapeuter.
 • SEO er for de fleste fodterapeuter et uopdaget nyt område. Det betyder der er knap så hård konkurrence. Eftersom tilliden til de organiske søgeresultater stor for dem der ‘googler’ efter en fodterapeut er det en diskret, men spændende markedsføringsmulighed der kan tjene sig hjem mange gange på sigt. Dette vel og mærke uden at man blandt kollegaer kan blive beskyldt for at ‘sælge ud’ ved f.eks. at faldbyde sine services gennem deal-sites.

SEO er et komplekst felt, men der er kun en vej – analyser, optimer, mål fremskridt – gentag. Mads har testet SEO teknikker i mange år – gennemgående er der én ting der holder vand. Det er noget så kedeligt som sund fornuft, realistisk målrettethed og tålmodighed. Kedeligt? Muligvis! Men der en måde man kan nå langt på literen med.

Vores SEO service indeholder som standard 1 audits der minimum kører 12 måneder. Google opdateres deres algoritmer konsekvent, og gennemgående er det de belønner at man ikke spammer dem. Så det bedste du kan gøre tilbyde dine patienter frugten af dine færdigheder og huske at sige at de skal fortælle dem de kender at du har en hjemmeside. Hjemmesiden kan kombineret være din personlige assistent og dit ansigt udadtil. SEO er en af de metoder vi tilbyder til at vise dit ansigt overfor folk i alle andre der søger en fodterapeut i dit lokalområde.

Det kræver investering og tålmodighed at opbygge en professionel online profil. Søgeoptimering er sammen med bl.a. integration med Sociale Medier, responsivt design og kliksponsoreret reklame alle mulige nøgler til online succes. Kontakt Mads nedenfor!
Mads Nygaard

Mads Nygaard

Indehaver Fodplan - Statsaut. Fodterapeut & Cand.it

Din optimeringsopgaver udføres af Mads. Han identificerer løsningsmuligheder og optimerer dit setup til såvel besøgende som søgemaskiner. Se evt. Mads faglige baggrund og profil på Linkedin.

P.s. Det er Mads til højre 🙂

Bestil idag og få din første Speed Audit gratis!